Αιώνια Αγάπη

Νέα σειρά - Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Ιουνίου
Καθημερινά στις 19:30

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία τους γοητευτικού υπασπιστή Kurt Seyit πρωτότοκου γιου ενός πλούσιου Τούρκου γαιοκτήμονα  με εδάφη στην Κριμαία αυστηρά προσηλωμένου στις παραδόσεις ο οποίος ερωτεύεται την κόρη ενός Ρώσου αριστοκράτη τη Sura. Ο Kurt Seyit, που μεγάλωσε τρέφοντας έναν βαθύ θαυμασμό και σεβασμό για τον πατέρα του, έγινε ακριβώς όπως κι εκείνος, ένας από τους πιο πολύτιμους αξιωματικούς του Τσάρου. Ο πατέρας του Seyit επιθυμεί όταν θα έρθει η ώρα για κείνον να παντρευτεί όπως τον έχουν συμβουλέψει μια κοπέλα από τουρκική οικογένεια.

Την ίδια στιγμή, η ευτυχισμένη ζωή της όμορφης Şura, της μικρότερης κόρης μιας αριστοκρατικής ρωσικής οικογένειας, συγκλονίζεται εξαιτίας της θανατηφόρας ασθένειας του πατέρα της. Η Şura μαζί με την αδερφή της Valentina έρχονται στην Αγία Πετρούπολη, για τη θεραπεία του πατέρα τους, όπου ο Petro, παλιός σύντροφος του Seyit από τον στρατό, μαζί με την οικογένειά του τους ανοίγουν τις πόρτες και τις καλωσορίζουν στο σπίτι τους.

Ο Petro, μετά από ένα λάθος πάνω στο πεδίο της μάχης αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στο στρατό και την τιμή του και να ξεκινήσει μια νέα ζωή, γίνεται η γέφυρα ανάμεσα στον Kurt Seyit και τη Şura. O Petro όμως, με την κρυφή έχθρα που νιώθει για τον Kurt Seyit, θα γίνει ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο ανάμεσα στους δυο αγαπημένους.

Ο Kurt Seyit και η Şura βρίσκονται σε μια δεξίωση και οι ματιές τους “αγγίζονται” για πρώτη φορά… Η μεγάλη αγάπη που θα ζήσουν την πάροδο του χρόνου, η πατρίδα τους, η οικογένεια, θα είναι και ο μόνος λόγος της ζωής τους.

Το ζευγάρι αρχικά θα χωριστεί μετά από εντολή στον Seyit να πάει στον πόλεμο αλλά ένας τραυματισμός του στην μάχη θα τον αναγκάσει να γυρίσει στην Αγ. Πετρούπολη όπου έχουν ξεκινήσει οι εξεγέρσεις. Η θέση του και η υπηρεσία του στον Ρωσικό στρατό αλλά και η καταγωγή της Sura καθιστούν επικίνδυνη την διαβίωση τους και την ασφάλεια τους στην πρωτεύουσα της Ρωσίας και αναγκάζονται να διαφύγουν μέσα από την Μαύρη Θάλασσα για την Κωνσταντινούπολη για να βρούνε άσυλο και να πολεμήσουν για την επιβίωση την δική τους αλλά και της αγάπης τους.