ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

Ο Μένιος Φουρθιώτης και τα «Αποκαλυπτικά» συνεχίζουν για 5η χρονιά με ανατρεπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής έρχεται πιο αποκαλυπτική για να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές, να παρουσιάσει γεγονότα από τον κόσμο του θεάματος αλλά και ό,τι απασχολεί τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, τα «Αποκαλυπτικά» τιμούν τον τίτλο τους και υπόσχονται και αυτή τη χρονιά να αποκαλύψουν όλα όσα θέλετε να μάθετε …. έτσι, Απλά… «Αποκαλυπτικά»!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO

Παρουσίαση:
Μένιος Φουρθιώτης

Σκηνοθεσία:
Κ. Ζερβάκης

Βοηθός Σκηνοθέτη:
Άμη Φραγκούλη

Αρχισυνταξία:
Γωγώ Σαμπάνη

Β’ Αρχισυντάκτη:
Ελπίδα Αλυσανδράτου

Υπ. Καλεσμένων & Τηλ. Ρεπορτάζ:
Έλενα Πολυκάρπου

Συμμετέχουν με καυστικό αλλά και εύστοχο σχόλιο, οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και τηλεκριτικοί Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νάνσυ Νικολαϊδου, Χριστίνα Λικιαρδοπούλου, Νάσος Γουμενίδης.

Δημοσιογραφική Ομάδα:
Μάρτζυ Λαζάρου, Σοφία Μανουσακίδου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Παπαποστόλου, Μίνα Τζανετάτου, Μυρτώ Τζοτζόκου, Χριστιάνα Κοχλατζή, Μάνος Δημητροκάλης, Νικολάου Σταύρος, Μένια Κούκου, Γιώργος Μπέζας, Μαρία Βλάχου, Τζοάννα Χριστοφόρου.

Δημοσιογράφος Θεσσαλονίκης:
Αναστασία Αργυριάδου

Οργάνωση Παραγωγής:
Βαγγέλης Νυδριώτης

Διεύθυνση Παραγωγής:
Έρση Φρεδιανάκη

Γραματεία Εκπομπής:
Ελένη Χατζήπαπα

Personal Assistant:
Μαρία Παπουτσάκη

Σκηνογραφία:
Μιχάλης Αθανασιάδης

Εmail εκπομπής:
apokaliptika@tvapokaliptika.gr