Όλο Σοκολάτα

ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Κάθε Κυριακή στις 17:30

OLO_SOKOLATA

Μέσα στο συνονθύλευμα των εκπομπών μαγειρικής σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς η εκπομπή “ΟΛΟ…ΣΟΚΟΛΑΤΑ!” έρχεται να διαφοροποιηθεί καθώς δε μαγειρεύει μόνο, αλλά και ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο της…ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ! Βασιζόμενοι στο γνώμονα πως 9 στους 10 παραδίνονται στις σοκολατένιες δημιουργίες, η εκπομπή “ΟΛΟ…ΣΟΚΟΛΑΤΑ!” παρουσιάζει ξεχωριστές συνταγές με βασικό πρωταγωνιστή την “τροφή των θεών”, την σοκολάτα. Ενισχύοντας τον ταξιδιωτικό ρόλο της εκπομπής κάνουμε στάσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου από την Ελβετία μέχρι την Ιταλία, από την Κούβα μέχρι το Παρίσι, από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Βιέννη & αλλού παρουσιάζοντας την γοητευτική ιστορία και τα προκλητικά μυστικά της σοκολάτας σε κάθε χώρα. Έτσι, το συνολικό αποτέλεσμα δεν είναι μία ακόμη εκπομπή ζαχαροπλαστικής, αλλά μία φρέσκια εκπομπή γαστρονομικού πολιτισμού.

Στη θεματολογία της εκπομπής συνδράμουν η ενότητα Έξυπνη Σοκολάτα με έρευνες αναφορικά με την σοκολάτα, και η ενότητα Γλυκονομία που δίνει ιδέες πώς να μην πετάμε τίποτα, κάνοντας πραγματική οικονομία.

Στις σοκολατένιες δημιουργίες συμβάλλουν γνωστοί σεφ & καλλιτέχνες υπό την καθοδήγηση και τη χιουμοριστική διάθεση του παρουσιαστή της εκπομπής Θάνου Παπαδημητρίου.

Συντονιστείτε στο “Ε” κι αφήστε τις οθόνες σας να πλημμυρίζουν από σοκολατένιες εικόνες. Η πιο Ευχάριστη εκπομπή ζαχαροπλαστικής της ελληνικής τηλεόρασης έχει την σφραγίδα του Έψιλον.

Παρουσίαση & Επιμέλεια Εκπομπής: Θάνος Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: ThanosArt

Δημοσιογραφική Ομάδα: Μαρία Κεντερλίδου – Θάνος Παπαδημητρίου

Υπεύθυνη Καλεσμένων: Νάνσυ Βλαχάβα

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μαριλένα Βογιατζή – Αντώνης Ροζάκης

Μουσική Επιμέλεια: 3mp

Οργάνωση Παραγωγής: Θάνος Παπαδημητρίου – Κωνσταντίνος Κόλλιας

Εκτέλεση Παραγωγής: mediamax

Facebook Εκπομπής: ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Find Us