Το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει για πάντα! Το νέο κανάλι της ψυχαγωγίας ήρθε για να μείνει και να κερδίσει τη δική του θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
ΕΚΦΡΑΣΗ…
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…

Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι ακριβώς συνεχίζουμε να χτίζουμε τη σχέση μας
με το τηλεοπτικό κοινό!

Ένα χρόνο μετά, ο αρχικός μας στόχος να καινοτομούμε, να ενημερώνουμε και να ψυχαγωγούμε με τον έναν και μοναδικό τρόπο που εμπιστεύεται πλέον ο τηλεθεατής, την αλήθεια, παραμένει ο ίδιος. Η φιλοδοξία μας όμως μας οδηγεί ακόμη πιο μακριά!
Με ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές υψηλής ποιότητας, καταξιωμένους παρουσιαστές και παρουσιάστριες, πρωτοποριακά format και καινοτόμες ιδέες, το νέο πρόγραμμα του Ε έρχεται να σας καθηλώσει!

Με κεντρικό μότο «αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, συντονίζου στο Ε», απόφαση της διοίκησης και της πλειάδας των σημαντικών δημοσιογραφικών, τεχνικών και διοικητικών στελεχών του σταθμού μας, είναι να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό την Τηλεόραση της νέας εποχής.

Τη δική του Τηλεόραση!

E International

Το Epsilon Tv  έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013. Έχει πάνω από 120 ιδιόκτητα κέντρα εκπομπής, που καλύπτουν το 99% του πληθυσμού της χώρας. Το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης επίγεια ψηφιακά, μέσα από τις συχνότητες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DIGEA), η οποία καλύπτει ήδη πάνω από 6 εκατ. τηλεθεατές. Επί πλέον, το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από τις δύο συνδρομητικές υπηρεσίες που λειτουργούν στη χώρα μας, τη Nova (δορυφορικά-DTH) και τον ΟΤΕ TV (δορυφορικά-DTH και μέσω IPTV), σε περίπου 650.000 συνδρομητές.

Το Ε- International εκπέμπει με 24-ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική μέσω δορυφόρου. Στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ & Καναδάς), το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης σε συνδρομητές μπουκέτων Ελληνικών καναλιών καθώς και των δικτύων My Cosmos και το New Greek tv.

Στην Κύπρο, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν τις ελληνικές εκπομπές του EPSILONTV μέσω του τηλεοπτικού σταθμού πανκύπριας εμβέλειας EPSILON TV – ENTERTAINMENT CYPRUS TELEVISION που προβάλλει πολλές από τις τηλεοπτικές παραγωγές του EPSILON TV Ελλάδος, αλλά και αρκετές, δικές του, κυπριακές παραγωγές. Το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, Κυπριακές, Ελλαδικές και ξένες σειρές, ταινίες, τηλεπαιχνίδια και πολλά άλλα.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το EPSILON TV πρωτοπόρο στον τεχνολογικό τομέα καθώς εξέπεμψε στερεοφωνικά . Ήδη όλες οι ελληνικές εκπομπές, όπως επίσης και τα δελτία ειδήσεων, παράγονται και μεταδίδονται σε format 16:9. Σε αυτό το πιο πλούσιο format, με 30% μεγαλύτερη εικόνα, που εκμεταλλεύεται όλο το μέγεθος των σύγχρονων τηλεοράσεων, χωρίς να παραμορφώνει την εικόνα, μεταδίδονται και όλο το πρόγραμμα.

Όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του EPSILON TV είναι διαθέσιμες για δωρεάν κατ’ επιλογή παρακολούθηση (on demand) μέσω του web (www.epsilontv.gr), σε κινητά τηλέφωνα iPhone και Android (εφαρμογή EPSILON TV Mobile), σε tablets iPad (EPSILON TV tablet), όπως επίσης μέσω καναλιού του EPSILON TV στο YouTube (www.youtube.com/etvgr) και του καναλιού του EPSILON TV στο Vimeo (www.vimeo.com/etvgr), καθώς επίσης και μέσα από την ειδική εφαρμογή EPSILON TV , που λειτουργεί στις Smart TV της Samsung. Επίσης, παρέχεται δυνατότητα για παρακολούθηση του συνόλου των παραπάνω εκπομπών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του EPSILON TV (Facebook, Twitter). Το EPSILON TV προσφέρει επίσης την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο του πρόγραμμα του μέσω του Live Streaming (www.epsilontv.gr/live).