ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

Ο Μένιος Φουρθιώτης και τα «Αποκαλυπτικά» συνεχίζουν για 5η χρονιά με ανατρεπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής έρχεται πιο αποκαλυπτική για να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές, να παρουσιάσει γεγονότα από τον κόσμο του θεάματος αλλά και ό,τι απασχολεί τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, τα «Αποκαλυπτικά» τιμούν τον τίτλο τους και υπόσχονται και αυτή τη χρονιά να αποκαλύψουν όλα όσα θέλετε να μάθετε …. έτσι, Απλά… «Αποκαλυπτικά»!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO

Παρουσίαση:
Μένιος Φουρθιώτης

Σκηνοθεσία:
Νίκος Αγγελόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη:
Άμη Φραγκούλη

Αρχισυνταξία:
Γωγώ Σαμπάνη

Β’ Αρχισυντάκτη:
Ελπίδα Αλυσανδράτου

Υπ. Καλεσμένων & Τηλ. Ρεπορτάζ:
Έλενα Πολυκάρπου

Συμμετέχουν με καυστικό αλλά και εύστοχο σχόλιο, οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και τηλεκριτικοί Νάνσυ Νικολαϊδου, Νανά Παλαιτσάκη, Χριστίνα Λικιαρδοπούλου.

Δημοσιογραφική Ομάδα:
Μάρτζυ Λαζάρου, Σοφία Μανουσακίδου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Παπαποστόλου, Μίνα Τζανετάτου, Μυρτώ Τζοτζόκου, Χριστιάνα Κοχλατζή, Μάνος Δημητροκάλης, Νικολάου Σταύρος, Μένια Κούκου, Γιώργος Μπέζας, Μαρία Βλάχου, Τζοάννα Χριστοφόρου, Βιβή Παπουτσάκη, Χρήστος Αϊβαλιώτης, Άννυ Καϊταντζιάν.

Δημοσιογράφος Θεσσαλονίκης:
Αναστασία Αργυριάδου

Οργάνωση Παραγωγής:
Βαγγέλης Νυδριώτης

Διεύθυνση Παραγωγής:
Έρση Φρεδιανάκη

Επιμέλεια Παραγωγής
Λίνα Ηλιοπούλου

Γραματεία Εκπομπής:
Ελένη Χατζήπαπα

Personal Assistant:
Μαρία Παπουτσάκη

Σκηνογραφία:
Μιχάλης Αθανασιάδης

Εmail εκπομπής:
apokaliptika@tvapokaliptika.gr