ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

Ο Μένιος Φουρθιώτης με θέματα αποκλειστικά… αποκαλυπτικά ταράζει τα «νερά της show biz». Νιώθει τον παλμό του τηλεθεατή και αποκαλύπτει πάντα με έγκυρη πληροφόρηση, την αλήθεια των γεγονότων. Οι τηλεθεατές στήριξαν και ανέδειξαν τα Αποκαλυπτικά και εμείς θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας, για ακόμη μια χρονιά.

Τo αξιόπιστο και έγκαιρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις και τα συγκλονιστικά γεγονότα που απασχολούν τον κόσμο του θεάματος, θα είναι και φέτος στο επίκεντρο της θεματολογίας για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, με ολοκληρωμένα ρεπορτάζ και ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που τιμούν την εκπομπή με την παρουσία τους. Μόνο εδώ μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα θέματά είναι αποκλειστικά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO

Παρουσίαση:
Μένιος Φουρθιώτης

Σκηνοθεσία:
Κώστας Υφαντής

Αρχισυνταξία:
Γωγώ Σαμπάνη

Β’ Αρχισυντάκτη:
Ελπίδα Αλυσανδράτου

Συμμετέχουν με καυστικό αλλά και εύστοχο σχόλιο, οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και τηλεκριτικοί Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νάνσυ Νικολαϊδου.

Δημοσιογραφική Ομάδα:
Μάρτζυ Λαζάρου, Σωτήρης Καραμίντζας, Δανάη Θωμαΐδου, Μίνα Τζανετάτου, Μυρτώ Τζοτζόκου, Χριστιάνα Κοχλατζή, Μάνος Δημητροκάλης, Νικολάου Σταύρος, Μένια Κούκου, Γιώργος Μπέζας, Μαρία Βλάχου, Τζοάννα Χριστοφόρου.

Δημοσιογράφος Θεσσαλονίκης:
Αναστασία Αργυριάδου

Οργάνωση Παραγωγής:
Μιχάλης Κοντογιάννης

Διεύθυνση Παραγωγής:
Έρση Φρεδιανάκη

Σκηνογραφία:
Μιχάλης Αθανασιάδης

Εmail εκπομπής:
apokaliptika@epsilontv.gr