Το Love Is Blind ΕΡΧΕΤΑΙ στο EPSILON!

Ένα ολοκαίνουργιο και φρέσκο ψυχαγωγικό format έρχεται αποκλειστικά στην τηλεόραση του EPSILON!

Το απόλυτο dating show, Love Ιs Blind, μία επινόηση της ισραηλινής εταιρείας παραγωγής Abot Hameiri, μέλους του ομίλου FremantleMedia, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα. Και θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για τα ραντεβού στα τυφλά!

Το Love Is Blind αποδεικνύει πως όταν ψάχνεις για αγάπη δεν είναι το παν η εμφάνιση!

Ένα κορίτσι αναζητεί τον έρωτα. Το Love Is Blind της κλείνει  ραντεβού με έξι άντρες στο διάστημα μιας βδομάδας! Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια: δεν θα μπορέσει να δει τα πρόσωπα των μνηστήρων πριν επιλέξει τον εκλεκτό της!

Με τη χρήση της τελευταίας 4G τεχνολογίας, έξι άνδρες ζουν και κυκλοφορούν φορώντας πάνω τους από μία κάμερα.

Το κορίτσι τους παρακολουθεί από προνομιακή θέση! Μπορεί να τους μιλήσει και να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους και να ξεχωρίσει την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Βλέποντας τα πάντα μέσα από τις κάμερες: από το τι τρώνε για πρωινό μέχρι το πώς περνάνε μια μέρα στη δουλειά τους και τι κάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Αποκτά έτσι μία εικόνα για όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Έπειτα από μία εβδομάδα έντονου virtual dating, έρχεται η ώρα της απόφασης για την εργένισσά μας. Και αφού κάνει την επιλογή της, τότε μπαίνουν σε ένα δωμάτιο οι δύο φιναλίστ, εκείνοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Τότε είναι που οι υποψήφιοι και βλέπουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον!

Ποιος θα είναι ο τυχερός;

Ο εκλεκτός της αποκαλύπτεται και κάνει ένα βήμα μπροστά. Θα είναι, όμως, όπως τον φανταζόταν και τον ήθελε; Θα νιώσουν τον έρωτα με την πρώτη ματιά; Ή μήπως το ραντεβού στα τυφλά θα τελειώσει με απογοήτευση;

To Love Is Blind  έρχεται στο EPSILON για να σας δείξει τη σύγχρονη πλευρά του dating!

SOCIAL MEDIA

SOCIAL FACEBOOK  SOCIAL TWITTER  SOCIAL INSTAGRAM

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Τηλέφωνο: +30.2111885580
SMS: B (κενό) ΟΝO/ΜΟ & ΗΛΙΚΙΑ στο 54335

ΧΡΕΩΣΗ: 0,11€/SMS* (Με ΦΠΑ) 2S A.E/ AMAZE A.E.
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα*

Προσωπικές πληροφορίες

Καριέρα